Bostadsrätt i Blomstermåla

Annons:
Lediga bostadsrätter i Blomstermåla - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Blomstermåla. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Blomstermåla. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Blomstermåla. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Blomstermåla från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Blomstermåla.
Annons:

Bostadsrätt i Blomstermåla

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Blomstermåla.

Plåt- & Fastighetsservice I Blomstermåla AB
Bohmans v. 1
384 30 Blomstermåla

Annons:

Köpa bostadsrätt i Blomstermåla

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Blomstermåla finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Blomstermåla. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Blomstermåla. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Blomstermåla kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Blomstermåla.

Bostadsrättsfakta om orten Blomstermåla

I Blomstermåla finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Blomstermåla - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Blomstermåla:

Blomstermåla är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län. Det finns flera olika småföretag och stora företag i Blomstermåla. De största företagen som finns och har funnits i Blomstermåla är Kährs, Norba, Bevi och Åfors möbelfabrik.

Yta: 253,19 hektar
Invånarantal: 1527, år 2010

Här kan du läsa mer om Blomstermåla om du vill veta mer om Blomstermåla än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Blomstermåla.

I Blomstermåla hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Blomstermåla på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: