Bostadsrätt i Borgholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Borgholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Borgholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Borgholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Borgholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Borgholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Borgholm.
Annons:

Bostadsrätt i Borgholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Borgholm.

Borgholmsfastigheter AB
Vetev. 9
387 36 BORGHOLM


Ölandsmäklaren AB
Storg. 18
387 31 Borgholm


Fastighetsbyrån
Köpmang. 15
387 31 Borgholm


Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Bostadsrättsföreningen Ekerum Nr 3
Gårdsv. 22
387 92 BORGHOLM


Hsb Bostadsrättsförening Stranden i Borgholm
Kvarng. 25
387 35 Borgholm


Hsb:s Bostadsrättsförening Solrosen I Bo
Kvarng. 25
387 35 Borgholm


Karl Danielson Fastighets AB
BRF Bödabaden
Tullg. 23
387 34 BORGHOLM


Hsb BRF Gotland I Borgholm
Sandg. 18
387 31 Borgholm


Brf Solhyddan
Tullg. 23
387 34 BORGHOLM


Laura Fastighets AB
Slottsg. 5
387 31 Borgholm


HSB Bostadsrättsförening Mältaren I Borgholm
Kvarng. 25
387 35 Borgholm

Annons:

Köpa bostadsrätt i Borgholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Borgholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Borgholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Borgholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Borgholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Borgholm.

Bostadsrättsfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Borgholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Borgholm:

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer om Borgholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Borgholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: