Bostadsrätt i Degerhamn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Degerhamn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Degerhamn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Degerhamn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Degerhamn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Degerhamn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Degerhamn.
Annons:

Bostadsrätt i Degerhamn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Degerhamn.

Södra Bruket
Södra bruket 2308
386 63 DEGERHAMN


BRF Tornet 2
Alunbruksg. 8 C
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Degerhamn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Degerhamn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Degerhamn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Degerhamn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Degerhamn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Degerhamn.

Bostadsrättsfakta om orten Degerhamn

I Degerhamn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Degerhamn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Degerhamn:

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Här kan du läsa mer om Degerhamn om du vill veta mer om Degerhamn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Degerhamn.

I Degerhamn hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Degerhamn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: