Bostadsrätt i Edsbruk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Edsbruk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Edsbruk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Edsbruk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Edsbruk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Edsbruk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Edsbruk.
Annons:

Bostadsrätt i Edsbruk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Edsbruk.

Edsbruk-Loftahammar
Rävkulleg. 2
590 98 EDSBRUK


Trollebo Träkonst
Djursnäs Törnrosstigen 115
590 98 EDSBRUK


Fastighetsmäklarna Magnus Edmark AB
Postbacken 4
590 98 EDSBRUK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Edsbruk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Edsbruk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Edsbruk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Edsbruk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Edsbruk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Edsbruk.

Bostadsrättsfakta om orten Edsbruk

I Edsbruk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Edsbruk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Edsbruk:

Edsbruk är en tätort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Västra Eds socken i Kalmar län. I Edsbruk finns Västra Eds kyrka, en mataffär, förskolan Rävkullen samt låg- och mellanstadieskolan Ringeltaubska skolan.

Yta: 71,61 hektar
Invånarantal: 300, år 2010

Här kan du läsa mer om Edsbruk om du vill veta mer om Edsbruk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Edsbruk.

I Edsbruk hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Edsbruk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: