Bostadsrätt i Emmaboda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Emmaboda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Emmaboda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Emmaboda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Emmaboda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Emmaboda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Emmaboda.
Annons:

Bostadsrätt i Emmaboda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Emmaboda.

Emmaboda Fastighetsförmedling AB
Bjurbäcksg. 36
361 33 Emmaboda


Fastighetsförmedling Erling Karlsson
Konsulg. 3
361 30 EMMABODA


Riksbyggens BRF Emmabodahus Nr 3
Söderg. 31 A
361 31 Emmaboda


Hsb BRF Näktergalen I Emmaboda
Långg. 9
361 31 Emmaboda


Riksbyggens BRF Emmabodahus Nr 1
Söderg. 31 A
361 31 Emmaboda


EBA-Emmaboda Bostads AB
Långg. 4
361 31 Emmaboda


Riksbyggens BRF Emmabodahus Nr 2
Söderg. 31 A
361 31 Emmaboda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Emmaboda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Emmaboda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Emmaboda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Emmaboda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Emmaboda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Emmaboda.

Bostadsrättsfakta om orten Emmaboda

I Emmaboda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Emmaboda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Emmaboda:

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan du läsa mer om Emmaboda om du vill veta mer om Emmaboda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Emmaboda.

I Emmaboda hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Emmaboda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: