Bostadsrätt i Figeholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Figeholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Figeholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Figeholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Figeholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Figeholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Figeholm.
Annons:

Bostadsrätt i Figeholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Figeholm.

Figeholms Consulting AB
Marknadsg. 5
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Figeholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Figeholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Figeholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Figeholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Figeholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Figeholm.

Bostadsrättsfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Figeholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Figeholm:

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om Figeholm om du vill veta mer om Figeholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Figeholm.

I Figeholm hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Figeholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: