Bostadsrätt i Gunnebo

Annons:
Lediga bostadsrätter i Gunnebo - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Gunnebo. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Gunnebo. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Gunnebo. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Gunnebo från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Gunnebo.
Annons:

Bostadsrätt i Gunnebo

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Gunnebo.

Eriksson, Stig Helge Mattias
Västrum Hultö 1
593 74 Gunnebo


Aspiro Ekonomi AB
Bruksv. 13 B
593 75 GUNNEBO

Annons:

Köpa bostadsrätt i Gunnebo

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Gunnebo finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Gunnebo. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Gunnebo. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Gunnebo kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Gunnebo.

Bostadsrättsfakta om orten Gunnebo

I Gunnebo finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gunnebo - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Gunnebo:

Gunnebo är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län belägen ca 12 km sydväst om centralorten Västervik, vid Verkebäcksviken. Gunnebo är känt för sin tillverkning av bl.a. stängsel (gunnebostängsel) och spik.

Yta: 148,62 hektar
Invånarantal: 938, år 2010

Här kan du läsa mer om Gunnebo om du vill veta mer om Gunnebo än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Gunnebo.

I Gunnebo hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gunnebo på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: