Bostadsrätt i Hjorted

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hjorted - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hjorted. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hjorted. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hjorted. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Hjorted från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hjorted.
Annons:

Bostadsrätt i Hjorted

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hjorted.

Västerviks Bostads AB
Oskarshamnsv. 10
593 73 HJORTED


Tryggbo AB
Oskarshamnsv. 4
593 73 HJORTED

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hjorted

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hjorted finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hjorted. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hjorted. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hjorted kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hjorted.

Bostadsrättsfakta om orten Hjorted

I Hjorted finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjorted - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hjorted:

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånarantal: 323, år 2010

Här kan du läsa mer om Hjorted om du vill veta mer om Hjorted än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hjorted.

I Hjorted hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjorted på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: