Bostadsrätt i Hultsfred

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hultsfred - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hultsfred. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hultsfred. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hultsfred. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Hultsfred från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hultsfred.
Annons:

Bostadsrätt i Hultsfred

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hultsfred.

Hultsfreds Bostäder
N. Oskarsg. 103
577 39 Hultsfred


Fastighetsbyrån
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Bostadsrättsföreningen Kopparslagaren Nr 18
Tältstigen 19
577 36 HULTSFRED


Blue Prime Properties HB
Trumstigen 18
577 36 HULTSFRED


Bostadsrättsföreningen Brusebäck
Oskarsg. 32 B
577 30 HULTSFRED


Gunilla Hermansson AB
Bryggerig. 2
577 30 HULTSFRED


Gamla Torget 2 AB
Storg. 117
577 34 HULTSFRED

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hultsfred

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hultsfred finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hultsfred. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hultsfred. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hultsfred kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hultsfred.

Bostadsrättsfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hultsfred - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hultsfred:

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du läsa mer om Hultsfred om du vill veta mer om Hultsfred än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hultsfred.

I Hultsfred hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hultsfred på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: