Bostadsrätt i Kristdala

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kristdala - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kristdala. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kristdala. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kristdala. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Kristdala från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kristdala.
Annons:

Bostadsrätt i Kristdala

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kristdala.

Byggebo I Oskarshamn AB
Storg. 44 A
570 91 KRISTDALA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kristdala

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kristdala finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kristdala. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kristdala. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kristdala kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kristdala.

Bostadsrättsfakta om orten Kristdala

I Kristdala finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kristdala - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kristdala:

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du läsa mer om Kristdala om du vill veta mer om Kristdala än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kristdala.

I Kristdala hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kristdala på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: