Bostadsrätt i Läckeby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Läckeby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Läckeby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Läckeby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Läckeby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Läckeby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Läckeby.
Annons:

Bostadsrätt i Läckeby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Läckeby.

Bostadsrättsföreningen Hässjan
Slåtterv. 11
395 97 Läckeby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Läckeby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Läckeby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Läckeby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Läckeby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Läckeby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Läckeby.

Bostadsrättsfakta om orten Läckeby

I Läckeby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Läckeby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Läckeby:

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du läsa mer om Läckeby om du vill veta mer om Läckeby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Läckeby.

I Läckeby hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Läckeby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: