Bostadsrätt i Ljungbyholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ljungbyholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ljungbyholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ljungbyholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ljungbyholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 5 olika bostadsförmedlarna i Ljungbyholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ljungbyholm.
Annons:

Bostadsrätt i Ljungbyholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ljungbyholm.

Granbergs Bostads AB
Klintv. 14
388 32 LJUNGBYHOLM


Anmac Förvaltning AB
Byv. 29
388 31 Ljungbyholm


LPL Fastigheter i Kalmar AB
Ulvsborg 150
388 92 LJUNGBYHOLM


Hyresfastigheter Hbct AB
Ulvsborg 150
388 92 LJUNGBYHOLM


Cronholm Gårdar
Österhultsmåla 210
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ljungbyholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ljungbyholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ljungbyholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ljungbyholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ljungbyholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ljungbyholm.

Bostadsrättsfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungbyholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ljungbyholm:

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungbyholm om du vill veta mer om Ljungbyholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 5 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ljungbyholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: