Bostadsrätt i Löttorp

Annons:
Lediga bostadsrätter i Löttorp - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Löttorp. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Löttorp. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Löttorp. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Löttorp från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Löttorp.
Annons:

Bostadsrätt i Löttorp

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Löttorp.

Fastighetsbyrån
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


BRF Löttorp
Löttorpsv. 19 R
387 72 LÖTTORP


Pingstförsamlingen Södvik
Eksnapv. 1
387 70 LÖTTORP


Kents Livs I Löttorp, AB
Björkv. 2
387 72 LÖTTORP


Byxelkroks Lantbruk
Hornsbäcksg. 12
387 72 LÖTTORP


Ölandsmäklaren AB
Hamng. 4
387 70 LÖTTORP

Annons:

Köpa bostadsrätt i Löttorp

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Löttorp finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Löttorp. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Löttorp. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Löttorp kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Löttorp.

Bostadsrättsfakta om orten Löttorp

I Löttorp finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Löttorp - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Löttorp:

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du läsa mer om Löttorp om du vill veta mer om Löttorp än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Löttorp.

I Löttorp hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Löttorp på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: