Bostadsrätt i Överum

Annons:
Lediga bostadsrätter i Överum - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Överum. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Överum. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Överum. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Överum från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Överum.
Annons:

Bostadsrätt i Överum

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Överum.

Västerviks Bostads AB
Prästgårdsg. 1 B
590 96 ÖVERUM


BRF Solliden
Masugnsg. 1 A
590 96 ÖVERUM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Överum

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Överum finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Överum. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Överum. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Överum kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Överum.

Bostadsrättsfakta om orten Överum

I Överum finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Överum - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Överum:

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du läsa mer om Överum om du vill veta mer om Överum än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Överum.

I Överum hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Överum på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: