Bostadsrätt i Torsås

Annons:
Lediga bostadsrätter i Torsås - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Torsås. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Torsås. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Torsås. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Torsås från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Torsås.
Annons:

Bostadsrätt i Torsås

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Torsås.

TBAB, Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


Torsås Fastighets AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


Dackemäkleri
Hasselg. 3
385 32 Torsås


Svensk Fastighetsförmedling
0486 - 412 22Fastighetsbyrån
Allfarg. 20 -22
385 31 TORSÅS


Riksbyggens BRF Torsåshus Nr 2
Allfarg. 29
385 31 TORSÅS


Tbab Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS

Annons:

Köpa bostadsrätt i Torsås

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Torsås finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Torsås. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Torsås. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Torsås kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Torsås.

Bostadsrättsfakta om orten Torsås

I Torsås finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Torsås - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Torsås:

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du läsa mer om Torsås om du vill veta mer om Torsås än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Torsås.

I Torsås hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Torsås på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: