Bostadsrätt i Västervik

Annons:
Lediga bostadsrätter i Västervik - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Västervik. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Västervik. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Västervik. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Västervik från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Västervik.
Annons:

Bostadsrätt i Västervik

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Västervik.

Peab
Kristinebergsg. 38
593 61 VÄSTERVIK


Västerviks Bostads AB, Bostadsbolaget
Spötorget 1
593 30 VÄSTERVIK


Fastighetsbyrån
Rådhusg. 48 A
593 33 Västervik


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 10
593 30 VÄSTERVIK


Riksbyggen
Fritunag. 17
593 36 VÄSTERVIK


Städtjänst & Golvtjänst AB
Lucernav. 10
593 50 VÄSTERVIK


Sandbergs Fastigheter
Allén 1
593 36 VÄSTERVIK


Bostadsrättsföreningen Motorn Nr 19
Brunnsg. 9
593 30 VÄSTERVIK


Bostadsrättsföreng Edslöf
Brunnsg. 9
593 30 VÄSTERVIK


Bostadsrättsföreningen Grönö
Lysingsv. 21
593 53 Västervik


BRF Båten
Brunnsg. 9
593 30 VÄSTERVIK


Carlsson & Merkel Fastigheter I Västervik AB
Fängelsetorget 1
593 31 Västervik


ET-Byggen Bjarne Embretsén AB
Holländareg. 1
593 36 VÄSTERVIK


Ågesjö Teknik- och Transportservice AB
Törnrosv. 3
593 43 VÄSTERVIK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Västervik

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Västervik finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Västervik. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Västervik. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Västervik kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Västervik.

Bostadsrättsfakta om orten Västervik

I Västervik finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Västervik - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Västervik:

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du läsa mer om Västervik om du vill veta mer om Västervik än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Västervik.

I Västervik hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Västervik på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: