Bostadsrätt i Vena

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vena - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vena. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vena. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vena. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Vena från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vena.
Annons:

Bostadsrätt i Vena

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vena.

Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Främsteby Tågaborg
577 93 VENA


Conny Svensson
Industriv. 3
577 90 Vena

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vena

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vena finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vena. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vena. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vena kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vena.

Bostadsrättsfakta om orten Vena

I Vena finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vena - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vena:

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du läsa mer om Vena om du vill veta mer om Vena än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vena.

I Vena hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vena på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: