Bostadsrätt i Vimmerby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vimmerby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vimmerby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vimmerby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vimmerby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Vimmerby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vimmerby.
Annons:

Bostadsrätt i Vimmerby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vimmerby.

Fastighetsbyrån
Sevedeg. 37
598 37 VIMMERBY


VBO Fastighets AB
Kvarnängsg. 3
598 39 VIMMERBY


Vimarhem AB
Lögstadsg. 6
598 39 VIMMERBY


BRF Ekängen
Björkelundsg. 4
598 96 Vimmerby


MEJ Förvaltning AB
070 - 395 86 60Bernth Ericsson HB
Sevedeg. 15
598 37 VIMMERBY


Aspelands Fastighets AB
Turbing. 8
598 40 VIMMERBY


Alexnäs Fastighets AB
Bomhagsg. 1
598 35 VIMMERBY


Vimmerby Mässhallar AB
S. Industrig. 40
598 40 VIMMERBY


Hyr I Vimmerby AB
Junibacksg. 1
598 32 Vimmerby


Hewiton AB
Rönnbärsg. 4
598 37 VIMMERBY


Djupadal I Vimmerby AB
Sevedeg. 13
598 37 VIMMERBY


BRF Västergötland Nr 2
Storg. 82
598 38 Vimmerby


Trofastigheter I Vimmerby AB
Sandstensg. 1
598 31 VIMMERBY


Bostadsrättsföreningen Furan
Furug. 11 B
598 34 Vimmerby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vimmerby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vimmerby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vimmerby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vimmerby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vimmerby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vimmerby.

Bostadsrättsfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vimmerby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vimmerby:

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du läsa mer om Vimmerby om du vill veta mer om Vimmerby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vimmerby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: