Bostadsrätt i Virserum

Annons:
Lediga bostadsrätter i Virserum - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Virserum. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Virserum. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Virserum. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Virserum från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Virserum.
Annons:

Bostadsrätt i Virserum

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Virserum.

Virserums Stugby Service AB
Semesterbyn
570 80 VIRSERUM


Stig Ever Georg Fransson
Rönnliden 9
570 80 VIRSERUM


Arne och Lisbeth Berg
V. Nyg. 10
570 80 VIRSERUM


Bockaskögle Byggare & Förvaltning AB
Bockasgögle
570 80 VIRSERUM


Virserums Släp & Maskinfirma
Misterhult 9
570 80 VIRSERUM


Tonito Plåtgrossisten AB
Fabriksg. 1
570 80 VIRSERUM


Marbodal
Bonareg. 7
570 80 VIRSERUM


Fabor AB
BRF Gränden I Virserum
Gunnars Gränd 9
570 80 VIRSERUM

Annons:

Köpa bostadsrätt i Virserum

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Virserum finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Virserum. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Virserum. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Virserum kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Virserum.

Bostadsrättsfakta om orten Virserum

I Virserum finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Virserum - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Virserum:

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du läsa mer om Virserum om du vill veta mer om Virserum än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Virserum.

I Virserum hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Virserum på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kalmar.
Annons: