Bostadsrätt i Gemla

Annons:
Lediga bostadsrätter i Gemla - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Gemla. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Gemla. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Gemla. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Gemla från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Gemla.
Annons:

Bostadsrätt i Gemla

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Gemla.

Hsb Bostadsrättsförening Lyckansberg i Växjö
Norrvägen 64
360 32 Gemla

Annons:

Köpa bostadsrätt i Gemla

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Gemla finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Gemla. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Gemla. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Gemla kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Gemla.

Bostadsrättsfakta om orten Gemla

I Gemla finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gemla - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Gemla:

Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Yta: 241,23 hektar
Invånarantal: 1342, år 2010

Här kan du läsa mer om Gemla om du vill veta mer om Gemla än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Gemla.

I Gemla hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Gemla på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: