Bostadsrätt i Ingelstad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Ingelstad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Ingelstad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Ingelstad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Ingelstad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Ingelstad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Ingelstad.
Annons:

Bostadsrätt i Ingelstad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Ingelstad.

Moheda 4:185 AB
Tegnaby Norrekvarn
360 44 Ingelstad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Ingelstad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Ingelstad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Ingelstad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Ingelstad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Ingelstad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Ingelstad.

Bostadsrättsfakta om orten Ingelstad

I Ingelstad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ingelstad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Ingelstad:

Ingelstad är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län och kyrkby i Östra Torsås socken. Prästabacken är en backe i Ingelstad. När det finns snö används den till pulka- och skidåkning. Prästabacken har också en lift. I närheten finns en grillplats.

Yta: 210,79 hektar
Invånarantal: 1674, år 2010

Här kan du läsa mer om Ingelstad om du vill veta mer om Ingelstad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Ingelstad.

I Ingelstad hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Ingelstad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: