Bostadsrätt i Lammhult

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lammhult - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lammhult. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lammhult. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lammhult. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Lammhult från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lammhult.
Annons:

Bostadsrätt i Lammhult

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lammhult.

Hsb BRF Linblomman I Kalmar
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb Karlskrona AB
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb BRF Södraryd I Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb Bostadsrättsförening Björksätra i Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


Kärnhem Mitt AB
0470 - 79 98 90Fastighets AB Djäknen 1
Hsb BRF Smalspåret I Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb BRF Strandsnäckan I Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


BRF Härden I Växjö
Bo 220
360 30 Lammhult


BRF Bondegårdsparken, Växjö
Bo 220
360 30 Lammhult


Hsb BRF Hjorten I Älmhult
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb:s BRF Myran I Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


BRF Boklok Linné Älmhult
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb BRF Hörnet I Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult


Hsb Bostadsrättsförening Skogslyckan i Växjö
Bo 52
360 30 Lammhult

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lammhult

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lammhult finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lammhult. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lammhult. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lammhult kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lammhult.

Bostadsrättsfakta om orten Lammhult

I Lammhult finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lammhult - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lammhult:

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du läsa mer om Lammhult om du vill veta mer om Lammhult än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lammhult.

I Lammhult hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lammhult på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: