Bostadsrätt i Lenhovda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lenhovda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lenhovda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lenhovda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lenhovda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Lenhovda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lenhovda.
Annons:

Bostadsrätt i Lenhovda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lenhovda.

Uppvidingehus, AB
Apoteksg. 5
360 73 Lenhovda


AB Östangård I Lenhovda
J O Franssons Fastigheter AB
Köpmang. 2
360 73 Lenhovda


Mäklarfirman Ahlqvist
Storg. 34
360 73 Lenhovda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lenhovda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lenhovda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lenhovda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lenhovda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lenhovda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lenhovda.

Bostadsrättsfakta om orten Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lenhovda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lenhovda:

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du läsa mer om Lenhovda om du vill veta mer om Lenhovda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lenhovda.

I Lenhovda hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lenhovda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: