Bostadsrätt i Markaryd

Annons:
Lediga bostadsrätter i Markaryd - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Markaryd. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Markaryd. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Markaryd. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Markaryd från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Markaryd.
Annons:

Bostadsrätt i Markaryd

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Markaryd.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Drottningg. 16
285 31 Markaryd


Alex VVS
PL 1139
285 91 Markaryd


Fastighetsbyrån
Smedjeg. 2 B
285 31 Markaryd


Brf Blåklinten
Västerg. 23 A
285 37 Markaryd


P-As Bärgning AB
Svetsarevägen 1
285 93 Markaryd


Markaryd Sjöbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd


Markaryd Skogsbris AB
Norregränd 3
285 37 Markaryd


Rickardsson Fastighetsförvaltning Markaryd AB
0433 - 129 00Almen, KB
Järnvägsg. 25
285 32 MARKARYD


BRF Postryttaren
Graflunds
Kaplansgatan
285 33 Markaryd


3k Bygg Fastighets AB
070 - 609 72 91ERA Gränsbygden
Drottningg. 18
285 31 Markaryd


Fastighetsbyrån I Älmhult & Markaryd AB
Smedjeg. 2 B
285 31 Markaryd


Lönnen i Markaryd AB
0433 - 102 28


Annons:

Köpa bostadsrätt i Markaryd

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Markaryd finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Markaryd. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Markaryd. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Markaryd kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Markaryd.

Bostadsrättsfakta om orten Markaryd

I Markaryd finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Markaryd - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Markaryd:

Markaryd är en tätort och centralort i Markaryds kommun i Kronobergs län i Småland. Markaryd ligger längs motorvägen E4, riksväg 15 mellan Halmstad och Karlshamn och vid Markarydsbanan, nära den skånsk-småländska gränsen. Markaryd har en omfattande industriverksamhet där Nibe Industrier AB är ett av de största företagen.

Yta: 490,26 hektar
Invånarantal: 3966, år 2010

Här kan du läsa mer om Markaryd om du vill veta mer om Markaryd än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Markaryd.

I Markaryd hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Markaryd på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: