Bostadsrätt i Tjureda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tjureda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tjureda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tjureda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tjureda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Tjureda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tjureda.
Annons:

Bostadsrätt i Tjureda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tjureda.

Burde Förvaltnings AB
Åby KVARNVIKEN 1
363 34 Tjureda


Exscentio AB
Nykulla LILLA KVARNLIDEN
363 34 Tjureda


R J:S Bilplåt
Tjureda HAGABORG 1
363 34 Tjureda


Fastighetsägareföreningen Tjuren Ekonomisk Förenin
Ekna Rävgård
363 34 Tjureda

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tjureda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tjureda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tjureda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tjureda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tjureda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tjureda.

Bostadsrättsfakta om orten Tjureda

I Tjureda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tjureda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tjureda:

Tjureda socken i Småland ingick i Norrvidinge härad i Värend, ingår sedan 1971 i Växjö kommun och motsvarar från 2016 Tjureda distrikt i Kronobergs län. Två hällkistor, många gravrösen från bronsåldern och några järnåldersgravfält finns här.

Yta: 59 km2
Invånarantal: 730, år 2000

Här kan du läsa mer om Tjureda om du vill veta mer om Tjureda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tjureda.

I Tjureda hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tjureda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: