Bostadsrätt i Väckelsång

Annons:
Lediga bostadsrätter i Väckelsång - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Väckelsång. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Väckelsång. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Väckelsång. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Väckelsång från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Väckelsång.
Annons:

Bostadsrätt i Väckelsång

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Väckelsång.

Jonny-Olof Bygg & Fastighet AB
Vitsippsv. 9
362 51 VÄCKELSÅNG


Tingsrydsbostäder AB
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång


Kåranäs Gård AB
Kåranäs 2
362 50 Väckelsång


Stiftelsen Kommunhus Väckelsång
Fiskestadsv. 2
362 50 Väckelsång

Annons:

Köpa bostadsrätt i Väckelsång

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Väckelsång finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Väckelsång. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Väckelsång. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Väckelsång kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Väckelsång.

Bostadsrättsfakta om orten Väckelsång

I Väckelsång finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Väckelsång - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Väckelsång:

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du läsa mer om Väckelsång om du vill veta mer om Väckelsång än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Väckelsång.

I Väckelsång hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Väckelsång på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: