Bostadsrätt i Vislanda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vislanda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vislanda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vislanda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vislanda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 6 olika bostadsförmedlarna i Vislanda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vislanda.
Annons:

Bostadsrätt i Vislanda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vislanda.

JS Fastigheter
Storg. 1
342 50 Vislanda


Östlunds Förvaltning Vislanda AB
V. Järnvägsg. 7
342 50 Vislanda


Granath & Svensson Fastigheter Älmhult AB
Storg. 1
342 50 Vislanda


Sete Sävrarp 18 AB
V. Järnvägsg. 7
342 50 Vislanda


G & S Fastigheter I Sverige AB
Storg. 1
342 50 Vislanda


BRF Axeltorp
Stålg. 4
342 51 VISLANDA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Vislanda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vislanda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vislanda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vislanda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vislanda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vislanda.

Bostadsrättsfakta om orten Vislanda

I Vislanda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vislanda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vislanda:

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här kan du läsa mer om Vislanda om du vill veta mer om Vislanda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vislanda.

I Vislanda hittade vi sammanlagt 6 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vislanda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Kronoberg.
Annons: