Bostadsrätt i Arjeplog

Annons:
Lediga bostadsrätter i Arjeplog - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Arjeplog. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Arjeplog. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Arjeplog. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Arjeplog från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Arjeplog.
Annons:

Bostadsrätt i Arjeplog

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Arjeplog.

Riksbyggens Bostadsrättsfören Arjeplogshus 1
0920 - 366 00Stiftelsen Arjeploghus
Storg. 1 F
938 31 Arjeplog


BRF Plogen
Reläg. 2
938 32 ARJEPLOG


Samegården i Arjeplog
Drottningg. 54 A
938 31 Arjeplog


REW Fastigheter AB
Drottningg. 8
938 31 Arjeplog


Plassn Fastigheter AB
Granv. 1
938 32 ARJEPLOG


Fjellström, Illona
Storg. 12
938 31 Arjeplog


Lindgren & Wallström AB
Strömv. 20 C
938 32 ARJEPLOG


Arjeplogs Husuthyrning AB
Storg. 1 A
938 31 Arjeplog

Annons:

Köpa bostadsrätt i Arjeplog

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Arjeplog finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Arjeplog. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Arjeplog. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Arjeplog kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Arjeplog.

Bostadsrättsfakta om orten Arjeplog

I Arjeplog finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Arjeplog - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Arjeplog:

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du läsa mer om Arjeplog om du vill veta mer om Arjeplog än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Arjeplog.

I Arjeplog hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Arjeplog på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: