Bostadsrätt i Arvidsjaur

Annons:
Lediga bostadsrätter i Arvidsjaur - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Arvidsjaur. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Arvidsjaur. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Arvidsjaur. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Arvidsjaur från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Arvidsjaur.
Annons:

Bostadsrätt i Arvidsjaur

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Arvidsjaur.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 23
933 32 ARVIDSJAUR


Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR


Bostadsrättsföreningen Centrum Upa
V. Skolg. 17 B
933 31 Arvidsjaur


Riksbyggens BRF Arvidsjaurshus 3
Storg. 61 B
933 33 Arvidsjaur


BRF Järnvägen Upa
Södra g. 27 A
933 32 ARVIDSJAUR


Teckans Kiosk AB
Storg. 63
933 33 Arvidsjaur


Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur


Bostadsrättsföreningen Arkitekten
Sandbacksg. 19 D
933 33 Arvidsjaur

Annons:

Köpa bostadsrätt i Arvidsjaur

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Arvidsjaur finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Arvidsjaur. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Arvidsjaur. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Arvidsjaur kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Arvidsjaur.

Bostadsrättsfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Arvidsjaur - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Arvidsjaur:

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du läsa mer om Arvidsjaur om du vill veta mer om Arvidsjaur än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Arvidsjaur.

I Arvidsjaur hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Arvidsjaur på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: