Bostadsrätt i Hakkas

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hakkas - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hakkas. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hakkas. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hakkas. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Hakkas från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hakkas.
Annons:

Bostadsrätt i Hakkas

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hakkas.

Rooms I Luleå AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hakkas

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hakkas finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hakkas. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hakkas. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hakkas kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hakkas.

Bostadsrättsfakta om orten Hakkas

I Hakkas finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hakkas - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hakkas:

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du läsa mer om Hakkas om du vill veta mer om Hakkas än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hakkas.

I Hakkas hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hakkas på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: