Bostadsrätt i Juoksengi

Annons:
Lediga bostadsrätter i Juoksengi - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Juoksengi. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Juoksengi. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Juoksengi. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Juoksengi från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Juoksengi.
Annons:

Bostadsrätt i Juoksengi

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Juoksengi.

Finnmyrten AB
Genv. 14
957 23 JUOKSENGI


Rolands Allservice
Polcirkelv. 14
957 23 JUOKSENGI

Annons:

Köpa bostadsrätt i Juoksengi

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Juoksengi finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Juoksengi. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Juoksengi. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Juoksengi kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Juoksengi.

Bostadsrättsfakta om orten Juoksengi

I Juoksengi finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Juoksengi - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Juoksengi:

Juoksengi är en tätort vid Torne älv i Övertorneå kommun, Norrbottens län. Norra polcirkeln, som passerar orten, har givit Juoksengi smeknamnet "polcirkelbyn". Juoksengi är en av Tornedalens typiska långsträckta byar. Trakten eller byn Juoksengi börjar i söder i Vanhaniemi och slutar i norr i Nivaranta strax söder om Svanstein.

Yta: 105,79 hektar
Invånarantal: 350, år 2010

Här kan du läsa mer om Juoksengi om du vill veta mer om Juoksengi än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Juoksengi.

I Juoksengi hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Juoksengi på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: