Bostadsrätt i Norrfjärden

Annons:
Lediga bostadsrätter i Norrfjärden - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Norrfjärden. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Norrfjärden. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Norrfjärden. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Norrfjärden från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Norrfjärden.
Annons:

Bostadsrätt i Norrfjärden

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Norrfjärden.

Burmans Måleri Allservice & Fastigheter AB
Porsnäsv. 22
945 31 NORRFJÄRDEN


Skylift I Norr AB
Porsnäsv. 24
945 31 NORRFJÄRDEN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Norrfjärden

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Norrfjärden finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Norrfjärden. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Norrfjärden. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Norrfjärden kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Norrfjärden.

Bostadsrättsfakta om orten Norrfjärden

I Norrfjärden finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Norrfjärden - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Norrfjärden:

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Här kan du läsa mer om Norrfjärden om du vill veta mer om Norrfjärden än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Norrfjärden.

I Norrfjärden hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Norrfjärden på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: