Bostadsrätt i Överkalix

Annons:
Lediga bostadsrätter i Överkalix - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Överkalix. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Överkalix. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Överkalix. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Överkalix från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Överkalix.
Annons:

Bostadsrätt i Överkalix

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Överkalix.

JAXAB Fastigheter AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Bränna 26:1 AB
Storg. 11 A
956 31 ÖVERKALIX


Ra Fastigheter AB
Torgv. 13
956 32 överkalix


Dans Åkeri i Överkalix AB
Furunäs 25
956 92 överkalix


Sirillus AB
Knusv. 10
956 32 överkalix


Isaksson Fastigheter I Överkalix AB
Älvg. 20
956 31 ÖVERKALIX


Stiftelsen Överkalixbostäder
Storg. 32
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Köpa bostadsrätt i Överkalix

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Överkalix finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Överkalix. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Överkalix. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Överkalix kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Överkalix.

Bostadsrättsfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Överkalix - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Överkalix:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om Överkalix om du vill veta mer om Överkalix än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Överkalix på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: