Bostadsrätt i Pajala

Annons:
Lediga bostadsrätter i Pajala - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Pajala. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Pajala. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Pajala. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Pajala från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Pajala.
Annons:

Bostadsrätt i Pajala

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Pajala.

Kooperativet Navet Ek. För.
Laestadiusv. 3
984 31 Pajala


Bne-Nygårds Bygg AB
Sattajärvi 26
984 92 PAJALA


Stig och Söner AB
Erkheikki 305
984 91 Pajala

Annons:

Köpa bostadsrätt i Pajala

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Pajala finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Pajala. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Pajala. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Pajala kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Pajala.

Bostadsrättsfakta om orten Pajala

I Pajala finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Pajala - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Pajala:

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du läsa mer om Pajala om du vill veta mer om Pajala än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Pajala.

I Pajala hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Pajala på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: