Bostadsrätt i Piteå

Annons:
Lediga bostadsrätter i Piteå - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Piteå. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Piteå. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Piteå. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 13 olika bostadsförmedlarna i Piteå från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Piteå.
Annons:

Bostadsrätt i Piteå

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Piteå.

AKW AB
Nyg. 48
941 33 Piteå


Peab
V. Kajv. 4
941 38 PITEÅ


B D B Fastigheter AB
Lillbrog. 18
941 33 Piteå


Riksbyggen
Persg. 11 B
941 31 Piteå


Persson i Piteå AB, Anders
Lärarg. 15
941 63 PITEÅ


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 67
941 32 PITEÅ


Ankarskatan Fastigheter AB
Uddmansg. 1 A
941 62 Piteå


Skoogs Systemfastigheter AB
Hsb BRF Eken I Älvsbyn
Furunäsv. 102 D
941 52 PITEÅ


HSB:s Bostadsrättsförening Bilen
Åkarg. 2 C
941 37 Piteå


Skarnelo Cognitio AB
Klubbenstranden 12
941 43 PITEÅ


PiteBo
Hamng. 40
941 32 PITEÅ


Mimamo AB
Verkstadsg. 9
941 39 Piteå

Annons:

Köpa bostadsrätt i Piteå

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Piteå finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Piteå. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Piteå. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Piteå kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Piteå.

Bostadsrättsfakta om orten Piteå

I Piteå finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Piteå - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Piteå:

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan du läsa mer om Piteå om du vill veta mer om Piteå än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Piteå.

I Piteå hittade vi sammanlagt 13 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Piteå på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: