Bostadsrätt i Sangis

Annons:
Lediga bostadsrätter i Sangis - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Sangis. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Sangis. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Sangis. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Sangis från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Sangis.
Annons:

Bostadsrätt i Sangis

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Sangis.

Prunus AB
Kalixv. 10
952 72 Sangis


Sisko Palomaa
Sjåarev. 16 E
952 72 Sangis

Annons:

Köpa bostadsrätt i Sangis

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Sangis finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Sangis. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Sangis. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Sangis kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Sangis.

Bostadsrättsfakta om orten Sangis

I Sangis finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sangis - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Sangis:

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om Sangis om du vill veta mer om Sangis än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Sangis.

I Sangis hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Sangis på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: