Bostadsrätt i Seskarö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Seskarö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Seskarö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Seskarö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Seskarö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Seskarö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Seskarö.
Annons:

Bostadsrätt i Seskarö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Seskarö.

Björkhagens Fastighetsförvaltning AB
Henrikssons Backe 9 B
953 94 Seskarö

Annons:

Köpa bostadsrätt i Seskarö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Seskarö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Seskarö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Seskarö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Seskarö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Seskarö.

Bostadsrättsfakta om orten Seskarö

I Seskarö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Seskarö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Seskarö:

Seskarö (finska: Seittenkaari) är en tätort i Haparanda kommun och en cirka 20 kvadratkilometer stor ö i Haparanda skärgård. En serie broar förbinder (sedan 1978) Seskarö och några mellanliggande öar med fastlandet. Ön har cirka 500 invånare.

Yta: 161,52 hektar
Invånarantal: 491, år 2010

Här kan du läsa mer om Seskarö om du vill veta mer om Seskarö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Seskarö.

I Seskarö hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Seskarö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: