Bostadsrätt i Tärendö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tärendö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tärendö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tärendö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tärendö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Tärendö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tärendö.
Annons:

Bostadsrätt i Tärendö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tärendö.

Tärendö Byggservice
Talinenv. 62
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tärendö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tärendö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tärendö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tärendö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tärendö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tärendö.

Bostadsrättsfakta om orten Tärendö

I Tärendö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tärendö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tärendö:

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärendö om du vill veta mer om Tärendö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tärendö.

I Tärendö hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tärendö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Norrbotten.
Annons: