Bostadsrätt i Degerfors

Annons:
Lediga bostadsrätter i Degerfors - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Degerfors. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Degerfors. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Degerfors. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 18 olika bostadsförmedlarna i Degerfors från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Degerfors.
Annons:

Bostadsrätt i Degerfors

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Degerfors.

Degerforsbyggen AB
Storg. 18
693 33 DEGERFORS


Senäte Fastigheter
Sandg. 23
693 31 DEGERFORS


REAL AB
Gärdesv. 10
693 32 Degerfors


Mäklarhuset
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Riksbyggens BRF Degerforshus Nr 1.
Backmansg. 2 A
693 31 DEGERFORS


Bostadsrättsföreningen Rosenlid
Backg. 21 D
693 35 DEGERFORS


Kyrkspiran Förvaltning AB
Kanadag. 15
693 31 DEGERFORS


Bostadsrättsföreningen Medborgaren
Tvärg. 5 B
693 31 DEGERFORS


BRF Melonen
Backmansg. 8
693 31 DEGERFORS


Lennart Gunnarsson Holding, AB
Kranv. 6
693 33 DEGERFORS


Jannelunds Fastighets AB
Håkanbol 144
693 92 Degerfors


Hsb Bostadsrättsförening Alen i Degerfors
Ängsv. 1
693 30 Degerfors


Hsb Bostadsrättsförening Agen i Degerfors
Lärarevägen
693 30 Degerfors


Bostadsrättsföreningen Liljan Degerfors
Backmansg. 16 A
693 31 DEGERFORS


Riksbyggens BRF Degerforshus Nr 1
Backmansg. 4 B
693 31 DEGERFORS


Hsb Bostadsrättsförening Videt i Degerfors
Ängsv. 1
693 30 Degerfors


BRF Oden
Hyvlarev. 1 C
693 32 Degerfors


V.H Hem och Fastigheter AB
Kokillv. 20
693 32 Degerfors

Annons:

Köpa bostadsrätt i Degerfors

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Degerfors finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Degerfors. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Degerfors. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Degerfors kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Degerfors.

Bostadsrättsfakta om orten Degerfors

I Degerfors finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Degerfors - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Degerfors:

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du läsa mer om Degerfors om du vill veta mer om Degerfors än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Degerfors.

I Degerfors hittade vi sammanlagt 18 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Degerfors på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: