Bostadsrätt i Dyltabruk

Annons:
Lediga bostadsrätter i Dyltabruk - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Dyltabruk. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Dyltabruk. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Dyltabruk. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Dyltabruk från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Dyltabruk.
Annons:

Bostadsrätt i Dyltabruk

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Dyltabruk.

Hådia AB
Axbergs-berga 707
718 97 Dyltabruk


Axbergshammars Säteri
Axbergshammar
718 96 DYLTABRUK

Annons:

Köpa bostadsrätt i Dyltabruk

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Dyltabruk finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Dyltabruk. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Dyltabruk. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Dyltabruk kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Dyltabruk.

Bostadsrättsfakta om orten Dyltabruk

I Dyltabruk finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dyltabruk - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Dyltabruk:

Dylta Bruk är ett före detta bruk i Axbergs socken i Örebro kommun, Närke. Bruksherrgården består av en huvudbyggnad av trä och flyglar av sten i sin nuvarande utformning ritad av Johan Fredrik Åbom. Dagens verksamhet består bland annat av skogsbruk, jordbruk, fiskodling, hyresverksamhet och viltbruk.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Dyltabruk om du vill veta mer om Dyltabruk än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Dyltabruk.

I Dyltabruk hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Dyltabruk på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: