Bostadsrätt i Fellingsbro

Annons:
Lediga bostadsrätter i Fellingsbro - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Fellingsbro. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Fellingsbro. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Fellingsbro. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Fellingsbro från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Fellingsbro.
Annons:

Bostadsrätt i Fellingsbro

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Fellingsbro.

Markus Företagstjänst
Oppeby 133
732 73 FELLINGSBRO


Otteshagen 1:2-1:7 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Fastighetsbolaget Fellingsbro HB
Bergsv. 12
732 71 FELLINGSBRO


T Östlin Fastigheter AB
Storg. 4
732 71 FELLINGSBRO


Oppboga Säteri
Bellevuev. 6
732 72 Fellingsbro


Oppbogahem AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Klockargården 8 AB
Bellevuev. 3
732 72 Fellingsbro


Palatinen Fellingsbro AB
Torgv. 10
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Köpa bostadsrätt i Fellingsbro

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Fellingsbro finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Fellingsbro. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Fellingsbro. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Fellingsbro kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Fellingsbro.

Bostadsrättsfakta om orten Fellingsbro

I Fellingsbro finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fellingsbro - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Fellingsbro:

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du läsa mer om Fellingsbro om du vill veta mer om Fellingsbro än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Fellingsbro.

I Fellingsbro hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Fellingsbro på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: