Bostadsrätt i Frövi

Annons:
Lediga bostadsrätter i Frövi - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Frövi. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Frövi. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Frövi. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 9 olika bostadsförmedlarna i Frövi från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Frövi.
Annons:

Bostadsrätt i Frövi

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Frövi.

Hsb Bostadsrättsförening Mörten i Frövi
Näsbyg. 5 B
718 31 Frövi


Hsb Bostadsrättsförening Renen i Frövi
Frövidalsg. 15 B
718 32 FRÖVI


HG Hem AB
Stenstav. 14
718 91 Frövi


Energi och Miljö I Oppboga AB
070 - 676 86 56Hsb BRF Mörten I Frövi
Näsbyg. 5 B
718 31 Frövi


Bostadsrättsföreningen Mariedal 1
Skördestigen
718 32 FRÖVI


Fänsboda AB
Fänsboda 150
718 91 Frövi


Frövibostäder AB
Rabostan 169
718 92 FRÖVI


Halbeco Fastigheter Frövi AB
Mossboda 112
718 92 FRÖVI

Annons:

Köpa bostadsrätt i Frövi

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Frövi finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Frövi. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Frövi. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Frövi kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Frövi.

Bostadsrättsfakta om orten Frövi

I Frövi finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Frövi - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Frövi:

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du läsa mer om Frövi om du vill veta mer om Frövi än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Frövi.

I Frövi hittade vi sammanlagt 9 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Frövi på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: