Bostadsrätt i Glanshammar

Annons:
Lediga bostadsrätter i Glanshammar - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Glanshammar. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Glanshammar. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Glanshammar. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Glanshammar från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Glanshammar.
Annons:

Bostadsrätt i Glanshammar

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Glanshammar.

Myrö Gårdsförvaltning
Myrö 912
705 96 Glanshammar


Ekblad, Kent
Gränsjö 430
705 97 GLANSHAMMAR

Annons:

Köpa bostadsrätt i Glanshammar

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Glanshammar finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Glanshammar. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Glanshammar. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Glanshammar kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Glanshammar.

Bostadsrättsfakta om orten Glanshammar

I Glanshammar finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Glanshammar - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Glanshammar:

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du läsa mer om Glanshammar om du vill veta mer om Glanshammar än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Glanshammar.

I Glanshammar hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Glanshammar på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: