Bostadsrätt i Hällefors

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hällefors - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hällefors. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hällefors. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hällefors. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Hällefors från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hällefors.
Annons:

Bostadsrätt i Hällefors

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hällefors.

Hällefors Bostads AB
Klockarv. 18
712 33 Hällefors


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Bergslagsv. 5
712 30 HÄLLEFORS


Skarets Fastigheter AB
Sikforsv. 20
712 34 HÄLLEFORS


Brf Råkan
Finnbergsv. 13
712 34 HÄLLEFORS


Bostadsrättsföreningen Klockarskogen 4
Skidvägen
712 32 HÄLLEFORS


Hanssons Donation
Hällefors Kommun
712 83 HÄLLEFORS


Brf Klockarbäcken Hällefors
Sävenforsv. 3
712 34 HÄLLEFORS


BRF Ödlan Nr 1
Näsfeldts Bygg AB
Bergslagsv. 4
712 30 HÄLLEFORS


Riksbyggens Bostadsrättsförening
Svängstav. 52
712 31 Hällefors


Riksbyggens BRF Hälleforshus Nr 4
Fiskarsv. 6
712 31 Hällefors


Brf Knipan
Rönnskärsv. 2
712 30 HÄLLEFORS


Brf Gäddan
Wigeliev. 48 B
712 31 Hällefors


Pjp:s Snickeri
Parkv. 8
712 33 Hällefors

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hällefors

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hällefors finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hällefors. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hällefors. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hällefors kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hällefors.

Bostadsrättsfakta om orten Hällefors

I Hällefors finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hällefors - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hällefors:

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du läsa mer om Hällefors om du vill veta mer om Hällefors än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hällefors.

I Hällefors hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hällefors på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: