Bostadsrätt i Hjortkvarn

Annons:
Lediga bostadsrätter i Hjortkvarn - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Hjortkvarn. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Hjortkvarn. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Hjortkvarn. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Hjortkvarn från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Hjortkvarn.
Annons:

Bostadsrätt i Hjortkvarn

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Hjortkvarn.

Boo Egendom AB
Ågatan 5
697 93 HJORTKVARN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Hjortkvarn

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Hjortkvarn finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Hjortkvarn. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Hjortkvarn. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Hjortkvarn kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Hjortkvarn.

Bostadsrättsfakta om orten Hjortkvarn

I Hjortkvarn finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjortkvarn - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Hjortkvarn:

Hjortkvarn är en tätort i Bo socken i sydöstra delen av Hallsbergs kommun belägen vid riksväg 51. Hjortkvarn är ett mindre brukssamhälle vars största arbetsplats är Hjortkvarn Timber (sågverk). I övrigt finns en lanthandel och förskola samt en obemannad tankstation. Hjortkvarn var en station vid Norra Östergötlands Järnvägar.

Yta: 91,07 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du läsa mer om Hjortkvarn om du vill veta mer om Hjortkvarn än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Hjortkvarn.

I Hjortkvarn hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Hjortkvarn på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: