Bostadsrätt i Kopparberg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Kopparberg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Kopparberg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Kopparberg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Kopparberg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Kopparberg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Kopparberg.
Annons:

Bostadsrätt i Kopparberg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Kopparberg.

Hsb Bostadsrättsförening Grannsämjan Kopparberg
Bergmästareg. 1
714 31 KOPPARBERG


HSB:S brf Hemvreten
Kyrkv. 2
714 31 KOPPARBERG


HSB Klövervallen
Kyrkv. 8
714 31 KOPPARBERG


Hsb Bostadsrättsförening Nyrågen i Kopparberg
Källtorpsv. 6
714 31 KOPPARBERG


Tobi Production
ERIKSLUND V LÖA
714 93 KOPPARBERG


Bostadsrättsföreningen Stortorp
Murareg. 2
714 34 Kopparberg


Hsb BRF Rågaxet I Kopparberg
Kyrkv. 7
714 31 KOPPARBERG

Annons:

Köpa bostadsrätt i Kopparberg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Kopparberg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Kopparberg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Kopparberg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Kopparberg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Kopparberg.

Bostadsrättsfakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kopparberg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Kopparberg:

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du läsa mer om Kopparberg om du vill veta mer om Kopparberg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Kopparberg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: