Bostadsrätt i Lindesberg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Lindesberg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Lindesberg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Lindesberg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Lindesberg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 14 olika bostadsförmedlarna i Lindesberg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Lindesberg.
Annons:

Bostadsrätt i Lindesberg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Lindesberg.

Lindesbergsbostäder AB
Banv. 28
711 31 Lindesberg


Lund AB, Byggnadsfirman
Köpmang. 7
711 30 LINDESBERG


Samuel Karlsson KB
Örebrov. 34
711 91 Lindesberg


Mäklarhuset (Karins Mäkleri AB)
Kungsg. 40
711 30 LINDESBERG


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Kristinav. 49 A
711 30 LINDESBERG


Hsb BRF Boken I Lindesberg
Norev. 21 C
711 32 LINDESBERG


Hsb Bostadsrättsförening Ålkilsborg i Lindesberg
Ålkilsplan 7
711 34 LINDESBERG


Beer & Beverage AB
Gusselhyttan 309
711 93 Lindesberg


HSB BRF Jägaren i Lindesberg
Skyttev. 9
711 32 LINDESBERG


Hsb Bostadsrättsförening Skytten i Lindesberg
Högstadieplan
711 35 Lindesberg


Br. Bäcklunds Fastighets AB
Snuggan 8
711 91 Lindesberg


Hsb BRF Tulpanen I Lindesberg
Bergslagsv. 11 A
711 34 LINDESBERG


Gustavsson & Erikssons Byggnads AB
Stadsskogsv. 5
711 34 LINDESBERG


BRF Vipan
Gruvg. 32 A
711 34 LINDESBERG

Annons:

Köpa bostadsrätt i Lindesberg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Lindesberg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Lindesberg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Lindesberg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Lindesberg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Lindesberg.

Bostadsrättsfakta om orten Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lindesberg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du läsa mer om Lindesberg om du vill veta mer om Lindesberg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Lindesberg.

I Lindesberg hittade vi sammanlagt 14 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Lindesberg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: