Bostadsrätt i Mullhyttan

Annons:
Lediga bostadsrätter i Mullhyttan - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Mullhyttan. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Mullhyttan. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Mullhyttan. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 2 olika bostadsförmedlarna i Mullhyttan från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Mullhyttan.
Annons:

Bostadsrätt i Mullhyttan

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Mullhyttan.

Hjerpe, Anders
Hemsjöstrand Sörbytorp 298
716 94 MULLHYTTAN


Edströms Stenmontering
Ljungstorp 6009
716 94 MULLHYTTAN

Annons:

Köpa bostadsrätt i Mullhyttan

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Mullhyttan finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Mullhyttan. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Mullhyttan. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Mullhyttan kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Mullhyttan.

Bostadsrättsfakta om orten Mullhyttan

I Mullhyttan finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mullhyttan - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Mullhyttan:

Mullhyttan är en tätort i Lekebergs kommun i Örebro län, belägen vid foten av södra Kilsbergen, i Västernärke. Strax söder om Mullhyttan ligger högmossen Skagerhultsmossen. Mossen är ett naturreservat sedan 1982. 6 kilometer nordväst om samhället ligger sjön Multen, med flera olika badplatser bland annat NF Bergslagens Solsport nakenbad

Yta: 145,27 hektar
Invånarantal: 503, år 2010

Här kan du läsa mer om Mullhyttan om du vill veta mer om Mullhyttan än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Mullhyttan.

I Mullhyttan hittade vi sammanlagt 2 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Mullhyttan på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: