Bostadsrätt i Pålsboda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Pålsboda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Pålsboda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Pålsboda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Pålsboda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Pålsboda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Pålsboda.
Annons:

Bostadsrätt i Pålsboda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Pålsboda.

Pålsbo Fastighets AB
Norrg. 12
697 30 Pålsboda


Stiftelsen Mellansvenska Entreprenad & Bo.Fond
Stensbov. 1
697 91 PÅLSBODA


Johansson, Karl Gunnar Yngve
Bössebo 138
697 91 PÅLSBODA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Pålsboda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Pålsboda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Pålsboda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Pålsboda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Pålsboda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Pålsboda.

Bostadsrättsfakta om orten Pålsboda

I Pålsboda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Pålsboda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Pålsboda:

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du läsa mer om Pålsboda om du vill veta mer om Pålsboda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Pålsboda.

I Pålsboda hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Pålsboda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Örebro.
Annons: