Bostadsrätt i Åby

Annons:
Lediga bostadsrätter i Åby - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Åby. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Åby. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Åby. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Åby från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Åby.
Annons:

Bostadsrätt i Åby

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Åby.

Petterssons Fastigheter
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Fastighetsmäklarna AB
Jursla Gård
616 34 ÅBY


BRF Kärnträdgården I Åby
Luddbacken Kärnträdgården 1
616 33 åby


Rodga Fabriqve AB
RODGA SÄTERI NÄKNA
616 91 åby


BRF Lötby, Norrköping
Hagv. 11
616 90 ÅBY


Fastigheterna Villavägen 10-12 i Finspån
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Mätstationen, Sågverk Braviken
Östra Bravikenv. 18
616 90 ÅBY


Selp AB
Katrineholmsv. 36
616 33 åby


Fastighetsmäklarna, Claes Pettersson & Partners
Jursla Gård
616 34 ÅBY


Gnatsum AB
Mostugev. 15 A
616 33 åby

Annons:

Köpa bostadsrätt i Åby

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Åby finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Åby. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Åby. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Åby kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Åby.

Bostadsrättsfakta om orten Åby

I Åby finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Åby - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Åby:

Åby är en tätort i Norrköpings kommun i nordöstra Östergötland belägen drygt 7 kilometer norr om Norrköping. Den ligger norr om slätten vid Bråvikens innersta del och breder ut sig över Hultdalens sluttningar.

Yta: 331,56 hektar
Invånarantal: 4980, år 2010

Här kan du läsa mer om Åby om du vill veta mer om Åby än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Åby.

I Åby hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Åby på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Östergötland.
Annons: